Büfé reggeli
Frissen sütött péksütemények, házi dzsem, magyar tejtermékek, friss gyümölcsök és zöldségek, tradicionális magyar felvágottak, virsli, tojásrántotta… további részleteket lentebb talál.
büféreggeli 7:00 – 10:00
drinkbár, terasz 7:00 – 22:00
szobaszervíz 7:00 – 10:00 & 12:00 – 22:00
tojásrántotta, tükörtojás, omlett, sült szalonna, sült debreceni, virsli, főtt tojás, paradicsomos bab, lecsó, bundás kenyér.
magyar szalámik, kolbászok, sonkák, sajtok: trappista sajt, füstölt sajt, mozzarella
paradicsom, paprika, uborka, csemege uborka, vegyes vágott savanyúság
alma, szőlő, banán, narancs, mandarin, szezonális gyümölcs
császár zsemle, toast kenyér, croissant, kalács, kakaós csiga, vaníliás tekercs, házi sütemények és kekszek
csokigolyó, kukoricapehely, gyümölcsös zabpehely
gyümölcsös és natúr
lekvárok, mogyorókrém, teavaj, margarin
ketchup, majonéz, mustár, kristálycukor, méz, édesítőszer
narancslé, almalé, víz, hideg tej
kávé (espresso, double espresso, hosszú kávé, cappuccino), meleg tej, tea (gyümölcs, fekete, zöld, menta, herba), kakaó
Tájékoztató jellegű ételallergia táblázatunk
ide kattintva nézhető meg.
Szobaszervíz: 7:00 – 10:00 & 12:00 – 22:00
személyesen a recepción vagy tárcsázza a ‘0’ melléket.
Minimum rendelési összeg: 15 € / alkalom.
Szállítási és szobaszervíz díj: +15 € / alkalom.
Gold Hotel Budapest itallapja itt nézhető meg.
Magyar és nemzetközi borok széles választékát ajánljuk. Lentebb megnézheti Magyarország legnépszerűbb borvidékeit.
A magyar bornak Római időkig visszamenőleg van történelme. A 22 borvidék 5 nagy régióba sorolható.
A Gold Hotel Budapest itallapja számos magyar bort kínál. A legismertebb magyar borok a tokaji és egri borvidékről származnak.
Tokaj Magyarország legismertebb fehér borvidéke.
Tokaj – észak-kelet Magyarországon található, a Kárpátok lábánál.
Kóstolja meg az édes aszút, vagy a száraz Furmintot. Minél több puttonyt tartalmaz, annál édesebb a bor.
Eger Magyarország északi részén található, elegáns vörös borairól híres, különösen a Bikavérről. Mondhatjuk, hogy Eger olyan, mintha Magyarország Burgundy-ja lenne. A Pinot Noir borfajta is megtalálható itt.
Etyek egy kis helység Dél-Budán, egyike a fő fehérbor és pezsgő bortermelő vidékeknek (Törley pezsgő). Chardonnay a vezető borfajta, melyet a Savignon Blanc, Riesling, Szürkebarát és Olaszrizling követ.
Villány Magyarország Bordeaux-ja. Villány a legdélebbi és legmelegebb borvidék, az ország legjobb testes vörösborát termeli. Bordeaux borfajták találhatóak itt, úgymint a Cabernet Sauvignon, Merlot és Cabernet Franc.
Kissé észak-keletre Villánytól található Szekszárd. Itt található Magyarország egyik legjobb vörösbora. Szekszárd borfajtái: Bikavér, Bordeaux fajták és kékfrankos.
Menüket és élőzenés showműsoros esteket cégeknek, baráti társaságoknak, családoknak és csoportos utazóknak ajánljuk 20 főtől. Légkondicionált éttermünkben elegáns és kellemes környezetben ünnepelhet, kikapcsolódhat.
Tekintse meg videós ízelítőnket a Mozzarella Estről.
Válasszon nemzetközi, magyaros és vegetáriánus menü ajánlatainkból.
Welcome drink lehet aperitif, pezsgő vagy bor. Érkezéskor szolgáljuk fel a vendégeknek.
A 2 fogásos menü tartalmaz egy levest vagy egy előételt és egy főételt. Néhány menü minta:
Nemzetközi menü:
Paradicsomleves
Rozmaringos csirke rizzsel
Magyar menü:
Hortobágyi palacsinta
Borjúpaprikás galuskával
Vegetáriánus menü:
Gomba leves
Spagetti Carbonara
A 3 fogásos menü tartalmaz egy levest vagy előételt, egy főételt és egy desszert. Néhány menü minta:
Nemzetközi menü:
Tonhal saláta
Grillezett karaj tepsis burgonyával
Panna cotta
Magyar menü:
Hagyományos gulyásleves
Szűzérmék Budapest módra, sült burgonyával
Gundel palacsinta
Vegetáriánus menü:
Minestrone leves
Rántott sajt rizzsel
Tiramisu
Welcome Drink:
Fragolino eper pezsgő
Előételek (mind):
Paradicsomos Bruschetta
Kacsamájpástétomos házi pirítós
Padlizsánkrémes Bruschetta
Főétel:
Konfitált narancsos kacsacomb, krokettel
Desszert:
Panna Cotta szív erdei gyümölccsel
A Mozzarella Vacsorán élő show keretében mutatjuk be az eredeti mozzarella készítését. Finom ételek, igényes környezet és élőzene. Min. 20 fő részvételével szervezzük.
Előétel mindenkinek:
Mozzarella Caprese San Daniele sonkával és Risotto erdei gombával
Választható:
A. Pármai sonkás sertéskaraj zsályával fehérbor mártásban tepsis burgonyával
B. Csirkemell Valdostana módra: sonka, sajtmártásban
A Pasta Vacsorán többféle eredeti, kézzel készült házi tésztát szolgálunk fel és élő show keretében mutatjuk be hogyan készülnek ezeket a finomságok. A sok, kisebb adagokból álló fogásokat élő zene kíséri. Min. 20 főtől szervezzük.
Előételek:
Cozze gratinate / Csőben sült fekete kagyló
Bresaola (sózott, szárított marhahús) rucola salátával és parmezán forgáccsal
Friss házitészták:
Ravioli vargánya gombával
Ravioli ricottával és spenóttal töltve vajas paradicsommártással
Ravioli a tenger gyümölcseivel
Lasagne bolognai módra
Lasagne spenóttal (vegetáriánus módra)
Desszertek:
Panna Cotta
Tiramisu
Büfé asztal minta:
Előétel, leves:
Vargányás borjúraguleves
Grillezett fokhagymás tintahal paradicsomos rukkolával
Passatelli erdei vegyes gombával
Főételek:
Sáfrányos risotto
Vegyes erdeigombás risotto
Lazac steak négymagvas kéregben sütve salátával
Pármai sonkás csirkemell, cukkinis zöldség tortával
Kacsamell gombamártáson, almaszeletekkel
Desszertek:
Panna cotta házi karamell öntettel
Epres mascarponés kocka
Katalán krém
Előételek:
Marha carpaccio parmezán sajttal és rukkolával
Lazac carpaccio Norvég módra
Sült fekete kagyló
Tészták:
Pappardelle marhahús raguval
Rizottó garnélarákkal és vargánya gombával
Tagliatelle tenger gyümölcseivel
Főételek:
Serpenyőben sült sertés szűzpecsenye
Kacsamell Barolo (vörösbor) mártással
Tengeri süllö fehérborban
Serpenyőben sült pisztráng
Köretek:
Grillezett zöldség
Rozmaringos tepsis burgonya
Tepsis zöldség
Desszertek
Citromos sorbet
Karácsonyi kuglóf