Szállás, étterem, konferencia terem és rendezvényszervezés egy helyen

Vállaljuk céges és családi rendezvények megszervezését a 2013-ban elkészült új Gold Hotel Budapest szálloda, étterem és konferencia terem belvárosi rendezvény helyszínein.

Rendezvény típusok

Gold Hotel Budapest szálloda, rendezvényszervezés

- Előadás, sajtótájékoztató, szolgáltatás bemutató
- Tanfolyam, szeminárium, kurzus, tréning
- Konferencia, megbeszélés, tárgyalás, értekezlet
- Álló fogadás
- Ültetett fogadás
- Karácsonyi parti
- Üzleti reggeli, brunch
- Csapatépítő program
- Születésnap, szülinap, eljegyzés, házassági évforduló
- Esküvő
- Keresztelő, Halotti tor
- Tematikus program

Szeretne egy sikeres üzleti tárgyalást, fogadást, tréninget, vagy más rendezvényt tartani Budapest belvárosában? Mi levesszük válláról a terhet. Legyen az céges, családi, vagy baráti rendezvény, házassági évforduló, vagy születésnap, a Gold Hotel Budapest szálloda konferencia teremmel, étteremmel, programokkal és felkészült csapattal várja Önt.

Rendezvényszervezés - Rendezvény típusok

Konferencia terem

Rendezvényszerevezés, konferencia terem

A Gold Hotel Budapest szálloda otthonos környezetben, kellemes hangulattal, minőségi szolgáltatásokkal várja önt légkondicionált konferencia termébe és éttermébe. A 40 fős jól felszerelt konferencia terem igény szerint két részre osztható. Az étterem is ideális rendezvényhelyszín, ahol 60 főt tudunk fogadni. Büfé asztalunkon egészséges ételeket, kávé szünetet, salátákat kínálunk.

Rendezvényszervezés - konferencia terem

Konferencia árak

Gold Hotel Budapest étterem, rendezvényhelyszín

Tekintse meg a Gold Hotel Budapest konferencia terem és étterem bérleti díjait. Rendezvényre bérelhet technikai eszközöket, kérhet egyéb rendezvény szolgáltatásokat, vagy válassza szállást és étkezést is tartalmazó rendezvény package ajánlatunkat.

Rendezvényszervezés - konferencia árak

Rendezvény érdeklődés

A Gold Hotel Budapest szálloda örömmel ajánlja kedvező áru rendezvény szolgáltatásait. Kérje rendezvényre szabott árajánlatunkat. Töltse ki rendezvény űrlapunkat és mi elküldjünk Önnek ajánlatunkat kreatív ötletekkel és kész megoldásokkal.

Rendezvényszervezés - Rendezvény érdeklődés

:
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Rendezvény helyszínek

A Gold Hotel Budapest klímával felszerelt rendezvény helyszínei többféle megoldást kínálnak. A konferencia terem és az étterem 5-60 fő befogadására alkalmas rendezvény helyszín. Igénybe vehető még teraszunk, nyugodt kerti pihenőhelyünk, koktél bárunk és egyéb kiegészítő szolgáltatásaink.

rendezvényszervezés - rendezvény helyszínek