szállás budapest hotel, szálloda Budapest szállás, apartman, rendezvényszervezés, elhelyezkedés

Gold Hotel Budapest Wine & Dine - Gold Hotel Apartments központi fekvés

View Larger Map

A budapesti szállodák közül sok található a belvárosban, de a Gold Hotel Budapest Wine & Dine az egyetlen szállás, mely egyformán közel helyezkedik el a Váci utcához, a Budai Várhoz, a Citadellához és a Kongresszusi Központhoz. Szállodánktól könnyen és gyorsan elérhetőek a budapesti látnivalók, az üzleti, a kulturális és szórakozó negyedek.

Budapesti séták

A központi fekvésű Gold Hotel Budapest szálloda és apartman szállástól indulhat északra, délre, keletre, vagy nyugatra, minden irányba népszerű budapesti látnivalókat talál. Itt válogathat 1 napos gyalogtúra ajánlatainkból.

Elhelyezkedés – Budapesti séták

Taxi transzfer

Budapest Airport

Ha a repülőtérre, vagy valamelyik pályaudvarra érkezik Budapesten, mi szívesen lefoglaljuk taxi transzferét előre. A Gold Hotel Budapest szálloda partnere a City Taxi, aki garantálja a tisztességes taxi transzfer árakat. Töltse ki taxi transzfer rendelő űrlapunkat itt.

Elhelyezkedés – Taxi transzfer

:
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Megközelítés

Budapest Airport, megközelítés

Érkezzen autóval, repülővel, vagy vonattal Budapestre, a Gold Hotel Budapest szálloda és apartman ház könnyen, gyorsan megközelíthető. Nézze meg egyszerű útvonal terveinket.
Autóval érkező vendégeinknek figyelmébe ajánljuk a hotel parkoló használatát.

Elhelyezkedés - Megközelítés

Központi fekvés

A budapesti szállodák között sok található a belvárosban, mégis a Gold Hotel Budapest az egyetlen szállás, mely egyformán közel fekszik a Budai Várhoz, a Citadellához, a pesti belvároshoz és a Budapesti Kongresszusi Központhoz. Szállodánktól könnyen és gyorsan elérheti a budapesti látnivalókat, az üzleti, kulturális és szórakozó negyedeket. Ismerkedjen meg a helyi közlekedéssel és a budapesti látnivalók elhelyezkedésével.

Elhelyezkedés - Fekvés

Subscribe to szállás budapest hotel, szálloda Budapest szállás, apartman, rendezvényszervezés, elhelyezkedés